Uputstva za korišcenje digitalnih materijala za nemački - Schritte international NEU

Objavio Educational Centre 27/03/2020 0 Komentari

Poštovane koleginice i kolege,

želim podeliti nekoliko saveta kako organizovati rad preko virtuelnih učionica za udžbenik Schritte international NEU:

  1. Uputiti učenike da dobiju pristup slušnim tekstovima kako bi mogli sami preslušavati i rešavati zadatke u udžbeniku i radnoj svesci.

 

Uz Schritte international neu slušni tekstovi su dostupni na dva načina:

  • skinuti s Google Play ili Apple Store na pametni telefon ili tablet AR-aplikaciju Schritte international neu, izabrati nivo po kojem radite, skinuti sve slušne tekstove za taj nivo te video-filmove samo za lekciju koju radite (uputstva vas vode kroz ceo postupak)

ili

 

2,Na istom linku (https://www.hueber.de/schritte-international-neu/lernen) naći će i nemačko-engleski glosar nivo A1(Sin 1 i 2).

 

3,Nakon obrađene lekcije uputiti učenike da rešavaju interaktivne vežbe na https://www.hueber.de/schritte-international-neu/lernen/uebungen Ove se vežbe mogu rešavati na laptopu, tabletu i pametnom telefonu.

 

4,Možete učenicima slati i radne listove s DigUp-a ili s Hueberove stranice: https://www.hueber.de/schritte-international-neu/unterrichten? kategorie=kopiervorlage&kategorie_1=&band=a11&band_1=&lektion=&lektion_1=&skp499433=20

 

 

Pozivam sve da se priključe Facebook-grupi Educational Centre gde bismo svi mogli razmenjivati iskustva i ideje s virtuelnim učionicama.