O nama

Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom stranih knjiga. Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori. U Beogradu radimo od januara 2002. godine. Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog. Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuća: Hueber Verlag, Alma Edizioni, Edilingua, National Geographic Learning, Garnet Education, Helbling, SGEL i distributer najvećeg francuskog izdavača – Hachette. Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: za nemački jezik - Duden, Langenscheidt; za engleski jezik - Cambridge Education, Richmond i Scholastic; za italijanski jezik - Bonacci Editore, Guerra Edizioni.

Imamo i veliki izbor dela klasične i moderne književnosti izdavačkih kuća Penguin, Oxford University Press.U našoj knjižari i na našoj web stranici možete takođe naći i veliki izbor strane stručne literature iz svih oblasti. Distributeri smo najvećih svetskih izdavača stručnih knjiga:  Elsevier, Oxford University Press, Thomson, Cambridge University Press, Taylor & Francis, McGraw-Hill, Wiley, Lippincott Williams and Wilkins, Palgrave Macmillan, Sage Publications, Penguin...

Učestvujemo na izložbama knjiga i sajmovima, organizujemo prezentacije knjiga ali i vrlo posećene seminare i radionice za profesore stranih jezika, sa stručnim stranim i domaćim predavačima.

U svakom trenutku organizujemo za Vas bar jednu specijalnu ponudu – razlog više da budete redovni posetioci naše knjižare i naše web stranice. Sve informacije o dodatnim popustima i povoljnostima prilikom plaćanja i slanja knjiga, uslovima prodaje, naručivanja knjiga i promotivnog materijala možete dobiti na naše brojeve telefona 011-303-43-77 , 011-324-19-22, 066 801 86 62 ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte, preko našeg Kontakt formulara na sajtu.

Naša knjižara se nalazi u Beogradu, u ulici Kneza Miloša 17 , na Vračaru. Radimo od ponedeljka do petka od 9 do 19 i subotom od 10 do 14 časova. Nedeljom ne radimo. 


EDUCATIONAL CENTRE d.o.o.

Delatnost i šifra delatnosti : Izdavač, 5811

Matični broj :        17347659


PIB :                     100212804