O nama

Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom knjiga za učenje stranih jezika. Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori. U Beogradu radimo od januara 2002. godine. Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog. Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuća: Hueber Verlag, Alma Edizioni, Edilingua, National Geographic Learning, Garnet Education, Helbling, SGEL i distributer najvećeg francuskog izdavača – Hachette. Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: Duden, Langenscheidt, Cambridge Education, Scholastic, ELI Publishing.

Učestvujemo na izložbama knjiga i sajmovima, organizujemo prezentacije knjiga ali i vrlo posećene seminare i radionice za profesore stranih jezika, sa stručnim stranim i domaćim predavačima.

U svakom trenutku organizujemo za Vas bar jednu specijalnu ponudu – razlog više da budete redovni posetioci naše knjižare i naše web stranice. Sve informacije o dodatnim popustima i povoljnostima prilikom plaćanja i slanja knjiga, uslovima prodaje, naručivanja knjiga i promotivnog materijala možete dobiti na naše brojeve telefona 011-303-43-77 , 011-324-19-22 ,  066-801-86-62 ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte edcentreshop@gmail.com ili jednostavnim klikom i popunjavanjem Kontakt formulara direktno putem našeg sajta.

Naša knjižara se nalazi u Beogradu, u ulici Kneza Miloša 17 , na Vračaru. Radimo od ponedeljka do petka od 9 do 19 i subotom od 10 do 14 časova. Nedeljom ne radimo. 


Pun naziv pravnog subjektaEDUCATIONAL CENTRE d.o.o.

Delatnost i šifra delatnosti :   Izdavač , 5811

Matični broj :        17347659


PIB :                      100212804