Informacije o isporuci

Porudžbine se primaju radnim danom od 9h-19h, odnosno subotom od 10h-14h putem sajta ili mejla(edcentreshop@gmail.com). Potvrda se vrši putem mejla i  obradjuje se i šalje istog dana (ukoliko je radni dan do 12:30h) ili najkasnije narednog dana(ukoliko je porudžbina stigla posle 12:30h) ; ako je vikend, porudžbina se šalje u ponedeljak. Udžbenike šaljemo kurirskom službom "City Express".

Od trenutka preuzimanja paketa vreme isporuke je u nadležnosti kurirske službe, i ne zavisi od nas. 

Vreme dostave može biti i duže od uobičajenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.


Plaćanja možete izvšiti na sledece načine:

1.     Uplatom na račun - novac uplaćujete na naš tekući račun(325-9500600031544-90) i po izvršenoj uplati šaljemo Vam knjigu/e kurirskom službom "City express" gde Vi snosite troškove kurirske sluzbe. Ukoliko se uplata vodi na ime koje nije isto kao pri porudžbini, pošaljite nam mejlom ime izvšioca uplate kako bismo je evidentirali brže i lakše.

2.    Pouzećem - poručene knjige dobijate na kućnu adresu i prilikom preuzimanja plaćate otkupnu cenu i troškove kurirske službe.

Informacije o ceni usluga kurirske službe kao i o statusu Vašeg paketa možete pronaći na njihovom sajtu: https://www.cityexpress.rs ili pozivom Call Centra City Express-a na broj telefona 011 30 93 000