Informacije o isporuci

Porudžbine se primaju radnim danima od 9h-19h , kao i subotom od 10h-14h putem našeg sajta , mobilnog telefona 066-801-86-62 i mejla edcentreshop@gmail.com 

Potvrda porudžbenica se vrši putem e-maila i obrađuje se i šalje najčešće istog dana (ukoliko je radni dan , do 12:30h) ili najkasnije narednog dana (ukoliko je porudžbina stigla posle 12:30h) ; Ukoliko je u pitanju vikend - porudžbina se šalje prvog narednog radnog dana tj. u ponedeljak. Vaše porudžbenice šaljemo kurirskom službom City Express. Troškove transporta kurirske službe snosite Vi. 

Za porudžbine van teritorije Srbije ne vršimo dostavu.

Od trenutka preuzimanja paketa , vreme isporuke je u nadležnosti kurirske službe , i ne zavisi od nas. Troškovi transporta mogu varirati u zavisnosti od procene težine paketa od strane kurirske službe , i ne zavise od nas.

Vreme dostave može biti i duže od uobičajenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o Online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.

Plaćanje možete izvršiti na sledeće načine :

1.    Uplatom na tekući račun - novac uplaćujete direktno na naš tekući račun ( 325-9500600031544-90 ) i po izvršenoj uplati šaljemo Vam knjigu/e kurirskom službom "City Express" gde Vi snosite troškove transporta kurirske službe. Ukoliko se uplata vodi na ime koje nije isto kao pri porudžbini, pošaljite nam mejlom ime izvršioca uplate kako bismo je evidentirali brže i lakše.

2.    Pouzećem - naručene knjige dobijate na adresu koju želite i prilikom preuzimanja plaćate kuriru otkupnu cenu naručenih knjiga kao i troškove transporta kurirske službe.

3.    Online platnim karticama - knjige koje naručujete plaćate unapred Online putem našeg sajta Vašom kreditnom/debitnom karticom i po izvršenoj uplati šaljemo Vam knjigu/e kurirskom službom "City Express" gde Vi snosite troškove transporta kurirske službe. Troškove transporta za sada nije moguće platiti unapred Online , i njih dakle plaćate direktno kuriru prilikom preuzimanja Vašeg paketa. Ukoliko se plaćanje putem kartice vodi na ime koje nije isto kao pri porudžbini, pošaljite nam mejlom ime izvršioca uplate kako bismo je evidentirali brže i lakše.

Informacije o ceni usluga kurirske službe kao i o statusu Vašeg paketa možete pronaći na njihovom sajtu: https://www.cityexpress.rs ili pozivom Call Centra City Express-a na broj telefona 011 30 93 000


- Preuzimanje u našoj knjižari -

Nudimo Vam i mogućnost rezervisanja tj. naručivanja knjiga Online putem našeg sajta i preuzimanja lično u našoj knjižari.

Od trenutka naručivanja i uspešne rezervacije, imate rok od 3 dana da knjige preuzmete u našoj knjižari.

( Zadnji pasus se odnosi samo na kupce koji su odabrali opciju Ličnog preuzimanja knjiga u našoj knjižari u okviru Načina isporuke prilikom popunjavanja porudžbenice. )

- Sve cene iskazane na našem sajtu su sa uračunatim PDV-om. -