Nastava u kriznim vremenima

Objavio Educational Centre 08/04/2022 0 Komentara Zanimljivosti,Novosti,
Obrazovanje otključava ceo svet
Držanje nastave u doba Korone je bilo izazovno za sve nas. Sa druge strane, to je otvorilo nove mogućnosti i načine podučavanja i dokazalo da nije neophodno da učionica ima četiri zida.
Zajedno sa autorima i trenerima National Geographic Learning , mi smo sakupili izvore koji imaju za cilj da pomognu Vama i Vašim učenicima ukoliko, iz bilo kog razloga, ne budete bili u mogućnosti da realizujete uobičajene časove engleskog kao drugog stranog jezika: https://www.ngl-emea.com/teaching-through-crisis
 
Na ovom sajtu možete naći kratke video lekcije, intervjue sa nastavnicima i učenicima iz različitih delova sveta i socijalnih sredina, kao i informacije koje Vam mogu biti od pomoći.
Ovaj sajt će stalno biti osvežavan novim informacijama i zato stalno proveravajte sadržaj kako biste videli koje sve materijale imamo spremne za Vas.
Nadamo se da će Vam ovaj sadržaj pružiti dodatnu podršku u realizaciji nastave, bez obzira na kom su nivou, kog uzrasta ili u kojoj situaciji se nalaze Vaši učenici.
Snimci Facebook lajvova će se uskor naći na sajtu, ali isto tako, do njih možete doći preko direktnih linkova u nastavku:
Thursday 31st March https://fb.watch/caoQlCEpiI/
Saturday 2nd April https://fb.watch/caoKTn8DSn/
 
Sledeći lajv susreti će biti održani:
22nd April 2pm UK time
23rd April 9am UK time
25th April 10am UK time