Uputstvo za registraciju

Registrovanje korisnika na sajtu je dobra stvar, kako za nas tako i za Vas. Imaćemo Vas u sistemu kao našeg korisnika i imaćemo Vas u vidu prilikom sniženja i akcija.

Za Vas je dobro jer posle uspešne registracije više neće biti neophodno da unosite sve Vaše podatke pri narednim kupovinama, već ćete se samo ulogovati na Vaš nalog i naručiti proizvode pod tim nalogom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uputstvo za registraciju na našem sajtu:

Proces registracije je veoma lak, samo pratite sledeće korake kako biste kreirali nov korisnički profil :


1. KORAK:

 ·    U gornjem desnom uglu kliknite na dugme "REGISTRUJ SE" .2. KORAK:

 ·    Na stranici koja se otvori precizno popunite sve Vaše podatke.

 ·    Popunite sva obavezna polja koja su označena zvezdicom * 

 ·    Na dnu stranice potrebno je da označite da Prihvatate Uslove privatnosti i da odradite Google Captcha sigurnosnu verifikaciju kako biste potvrdili da niste robot .

 ·    Nakon što ste sve to odradili možete da potvrdite svoju registraciju jednostavnim klikom na dugme "Nastavi" . 3. KORAK:

 ·   Nakon što ovo odradite pojaviće Vam se poruka na ekranu da je Vaš nalog kreiran. Kliknite dugme Nastavi.
4. KORAK:

 ·   Vaša registracija će biti uspešno završena te će Vam se momentalno otvoriti stranica Vašeg naloga i bićete odmah spremni za kupovinu.

  ·   U roku od par minuta na Vašu unetu e-mail adresu će Vam takođe stići potvrda da je Vaš nalog uspešno kreiran na našem sajtu.


  ·   Ukoliko Vam je potrebno i Uputstvo za kupovinu putem našeg sajta - navedeno možete pročitati klikom Ovde 


   ·  Nakon što uspešno odradite Vašu novu porudžbinu možete se izlogovati sa Vašeg naloga klikom na opciju "Odjavi se'' u gornjem desnom uglu .


              Želimo Vam uspešnu kupovinu !