O nama

Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom stranih knjiga. Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori. U Beogradu radimo od januara 2002. godine. Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog. Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuca: Hueber Verlag, Alma Edizioni, National Geographic Learning i distributer najvećeg francuskog izdavača – Hachette. Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: za nemački jezik - Duden, Langenscheidt, za engleski jezik - Richmond, Helbling, Garnet Education,Scholastic za italijanski jezik - Bonacci Editore, Guera Edizioni i Edilingua, a za španski jezik - SGEL.

Imamo i veliki izbor dela klasične i moderne književnosti izdavačkih kuća Penguin, Oxford University Press.U našoj knjižari i na našoj web stranici možete takođe naći i veliki izbor strane stručne literature iz svih oblasti. Distributeri smo najvećih svetskih izdavača stručnih knjiga:  Elsevier, Oxford University Press, Thomson, Cambridge University Press, Taylor & Francis, McGraw-Hill, Wiley, Lippincott Williams and Wilkins, Palgrave Macmillan, Sage Publications, Penguin...

Učestvujemo na izložbama knjiga i sajmovima, organizujemo prezentacije knjiga ali i vrlo posećene seminare i radionice za profesore stranih jezika, sa stručnim stranim i domaćim predavačima.

U svakom trenutku organizujemo za Vas bar jednu specijalnu ponudu – razlog više da budete redovni posetioci naše knjižare i naše web stranice. Sve informacije o dodatnim popustima i povoljnostima prilikom plaćanja i slanja knjiga, uslovima prodaje, naručivanja knjiga i promotivnog materijala možete dobiti na telefon broj 011-323-62-81 , 011-324-19-22 ili nas kontaktirate putem elektronske pošte. Knjižara se nalazi u Beogradu, Kneza Miloša 17, a radimo od ponedeljka do petka od 9 do 19 i subotom od 10 do 14 časova.

Sertifikat Privredne komore Srbije za Mala i srednja preduzeća.

A Certificate of Chamber of Commerce and Industry of Serbia for Small & Medium Enterprises.

 

 

Dobrodošli!


Gde se nalazimo

Knez Miloša 17
11000 Beograd

telefon: (011) 324 19 22 ; (011) 303 43 77
email: edcentre@verat.net

O nama

Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom strane knjige. Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grckoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori. U Beogradu radimo od januara 2002. godine. Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog. Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuca: Hueber Verlag, Alma Edizioni, McGraw Hill ELT, National Geographic Learning i distributer najvećeg francuskog izdavača u oblasti knjiga za učenje francuskog jezika – Hachette. Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: za nemački jezik - Duden, Langenscheidt, za engleski jezik - Richmond i Garnet Education, za italijanski jezik - Bonacci Editori, Guera Edizioni i Edilingua, a za španski jezik - SGEL.

Novosti

Obavestenje o radnom vremenu

Knjižara Educational Centre je otvorena od 09-19h radnim danima i od 10-14h subotom.        

Sertifikat Privredne komore Srbije

Sertifikat Privredne komore Srbije za Mala i srednja preduzeća. A Certificate of Chamber of Commerce and Industry...

Katalog odobrenih udžbenika za nemački jezik

  Ovde možete skinuti ili pogledati katalog >>>

Kontakt

Educational Centre,
Kneza Miloša 17, 11000 Beograd,
tel. (011) 324 19 22; 303 43 77;

facebook

Radno vreme radnim danom 9-19h i subotom 10-14h

Developed by BASE LINK