ELT NGL Webinars

Postovani,
ako ste propustili neki webinar mozete pogledati kasnije kada imate vremena. Na sajtu ELT NGL Webinars ,tzv Webinar Library,  se nalaze svi webinari koji su odrzani kao i najava predstojecih. Ako znate ime speakera, unestite njegovo/njeno ime i dobicete sve webinare koje je odrzala ta osoba a mozete pretrazivati i po segmentima/kategorijama.  
Srdacan pozdrav,

Mia Rakocevic

Ostale novosti

Novi sajt Educational Centre-a

Engleski jezik - NGL

Važno obaveštenje - PROMENA RAČUNA

O nama

Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom strane knjige. Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grckoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori. U Beogradu radimo od januara 2002. godine. Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog. Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuca: Hueber Verlag, Alma Edizioni, Edilingua, National Geographic Learning, Garnet Education, Helbling i distributer najvećeg francuskog izdavača u oblasti knjiga za učenje francuskog jezika – Hachette. Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: za nemački jezik - Duden, Langenscheidt; za engleski jezik - Cambridge Education, Richmond, Scholastic; za italijanski jezik - Guerra EdizioniBonacci Editore; a za španski jezik - SGEL.

Novosti

Novi sajt Educational Centre-a

Poštovani, od ponedeljka 01.06.2020. Educational Centre će imati novi sajt!!! Bolji izgled i lakše snalaženje unutar samog sajta...

ELT NGL Webinars

Postovani, ako ste propustili neki webinar mozete pogledati kasnije kada imate vremena. Na sajtu ELT NGL Webinars...

Engleski jezik - NGL

Poštovani, da bi pomogli nastavnicima u svim skolama, tim strucnjaka iz NGL priprema dodatne onlajn materijale koje...

Kontakt

Educational Centre,
Kneza Miloša 17, 11000 Beograd,
tel. (011) 324 19 22; 303 43 77; 066 801 86 62

facebook

Radno vreme radnim danom 9-19h i subotom 10-14h

 

Developed by BASE LINK