Način isporuke

Brza pošta

Porudžbine se primaju radnim danom od 9h-19h, odnosno subotom od 10h-14h putem mejla(edcentreshop@gmail.com). Potvrda se vrši putem mejla i  obradjuje se i šalje istog dana (ukoliko je radni dan do 12:30h) ili najkasnije narednog dana(ukoliko je porudžbina stigla posle 12:30h) ; ako je vikend porudžbina se šalje u ponedeljak. Udžbenike šaljemo kurirskom službom "City express". Od trenutka preuzimanja vreme isporuke je u nadležnosti kurirske službe.

Iznos knjige i troškovi slanja se plaćaju pouzećem.

 

O nama

Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom strane knjige. Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grckoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori. U Beogradu radimo od januara 2002. godine. Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog. Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuca: Hueber Verlag, Alma Edizioni, Edilingua, National Geographic Learning, Garnet Education, Helbling i distributer najvećeg francuskog izdavača u oblasti knjiga za učenje francuskog jezika – Hachette. Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: za nemački jezik - Duden, Langenscheidt; za engleski jezik - Cambridge Education, Richmond, Scholastic; za italijanski jezik - Guerra EdizioniBonacci Editore; a za španski jezik - SGEL.

Novosti

Važno obaveštenje - PROMENA RAČUNA

Poštovani, od 26.04.2019. knjižara Educational centre menja broj računa. Sve uplate od 26.04.2019.se moraju izvršiti na novi broj...

Kontakt

Educational Centre,
Kneza Miloša 17, 11000 Beograd,
tel. (011) 324 19 22; 303 43 77;

facebook

Radno vreme radnim danom 9-19h i subotom 10-14h

 

Developed by BASE LINK